Word jij een YTIA Ambassador?

Maak werk van jongeren en werk!

Het Young Talent in Action Ambassadors programma bevordert de aansluiting tussen jonge talenten (tussen 17 en 27 jaar oud) en de arbeidsmarkt. Check hier de doelen en de voorwaarden van het YTIA Ambassadors programma.

We vertalen deze doelen in activiteiten die we opzetten met de nu al méér dan 250 YTIA Ambassadors. Gedurende twee jaar leren de Ambassadors zichzelf, elkaar en de arbeidsmarkt kennen, met als eindpunt het Young Talent in Action Forum in oktober 2019.

Verder spelen we in op actuele tendensen met netwerkevents en peilingen. Tot slot is er veel ruimte voor creativiteit en inspraak en bepaal jij als Ambassador zelf mee het programma.

Schrijf nu in!

--

Het programma voor 2018-2019 maken we binnenkort bekend.

Bekijk hier de activiteiten van vorig jaar.

Indien leerling(e) / student(e):
Bovenstaande gegevens kunnen worden opgenomen in het bestand van GUIDO NV, Bruiloftstraat 127, 9050 Gentbrugge en VBO VZW, Ravensteinstraat 4, 1000 Brussel. Zo kunnen wij je ook in de toekomst op de hoogte houden van onze activiteiten. Wil je dit niet, check dan: neen. We kunnen je gegevens, met uitzondering van je e-mailadres, ook doorgeven aan derden met interessante informatie voor jou. Wil je dit niet, check dan: neen. Je kunt je gegevens steeds raadplegen en laten verbeteren. Bij elke elektronische post die je van GUIDO of VBO zal ontvangen, krijg je de mogelijkheid om je uit te schrijven voor toekomstige elektronische communicatie (wet op de privacy van 08/12/1992, wet op de e-handel van 11/03/2003).

Onze partners