YTiA – Powered by VBO

Het VBO is de drijvende kracht achter Young Talent in Action. Wat is het VBO? Wie zijn die mensen die jong talent alle kansen willen geven? En waarom?

We leven en werken met zijn allen in één van de meest welvarende landen van de wereld, waar iedereen ook deelt in de welvaart. Die welvaart valt niet als manna uit de hemel. Ze is het resultaat van hard werken, durven, engagement en een continu streven van de ondernemers naar beter binnen alle domeinen van onze maatschappij. Het VBO, als stem van meer dan 50.000 ondernemingen en 40 toonaangevende sectorfederaties in dit land, engageert zich 24/7 voor een ondernemersvriendelijk klimaat. En zet thema’s als werk, jongeren, milieu, sociaal overleg, mobiliteit, energie, handelsrelaties, Europa … 365 dagen per jaar hoog op de maatschappelijke agenda. Want ondernemen zorgt voor economische groei, jobs en daaruit voortvloeiend inkomen en koopkracht. 

Het is de rol en de missie van het VBO om samen met de ondernemers – ervaren én aanstormend talent – constructief te zijn en te blijven, ook in moeilijke tijden. Om bruggen te slaan tussen de economische, sociale, academische en politieke stakeholders van het land. Om visies en standpunten op één lijn te krijgen, in het belang van de welvaart van iedereen, vandaag en morgen.

MEER WETEN

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.