NMBS-SNCB

Gratis naar YTiA XXL met de NMBS!

De NMBS, partner van Young Talent in Action XXL (21 oktober 2019 in BOZAR, Brussel), laat alle deelnemers die met de trein naar het evenement willen komen, gratis sporen.

Je neemt deel of bent van plan om deel te nemen aan Young Talent in Action XXL op 21 oktober? En je wilt graag met de trein komen? Komt dat even goed uit, want dankzij de NMBS kan dat helemaal gratis! Die optie benutten is supereenvoudig: je gaat gewoon naar 'Met de trein komen' in de tab 'Praktisch' op de 'YTiA XXL'-website.

Daarnaast zal de NMBS ook zelf van de partij zijn op verschillende activiteiten tijdens Young Talent in Action XXL! Regel bijvoorbeeld een speeddate met Petra Blanckaert, HR-directeur van het bedrijf. Je vindt ze van 9.30 u tot 10.30 u en van 11.30 u tot 12.30 u in de Move & Grow-zone. Daar moet je tussen 9.00 u en 15.00 u trouwens ook zijn voor de Jobs of the Future-stand van de NMBS. Je ontdekt er het reilen en zeilen van de toekomstberoepen van het spoor, krijgt een inkijk in de verjongingsoperatie van de NMBS en maakt kennis met de jongeren die onlangs werden aangenomen. En misschien vind jij wel je nieuwe roeping en word je mee de toekomst van de NMBS!? Zoals Pauline bijvoorbeeld, 26 jaar oud, burgerlijk ingenieur-architect van opleiding en nu aan de slag als design manager, of Jonas, 28 jaar en digital content producer.

Bij de NMBS kreeg ik meteen veel verantwoordelijkheid als jonge architecte, binnen een domein dat me bijzonder na aan het hart ligt: het fietsersbeleid en de bouw van moderne fietsenstallingen. Ik kom in mijn job in contact met heel wat mensen, op verschillende locaties, en dat werkt bijzonder stimulerend. Zo leer ik ook enorm snel bij. Mijn grootste drijfveer? Dat ik de kans krijg om fundamenteel bij te dragen tot een duurzame mobiliteit!
Pauline, 26 jaar Burgerlijk ingenieur-architect – design manager
Ik krijg heel wat vrijheid in mijn werk om digitale content te creëren, de opleidingsmogelijkheden zijn enorm uitgebreid én ik krijg de kans om met innoverende tools te werken, om zo nog beter in te spelen op de wensen van onze klanten. Een heel begeesterende job!
Jonas, 28 jaar Digital content producer

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.