YTiA & BDO personnality test 24 okober 2019
12:30 - 15:45 BDO Belgium
Zaventem
georganiseerd door
BDO & Young Talent in Action
    © BDO

Hoe goed ken jij jezelf? Doe de test!

12:30 - 15:45 BDO Belgium
Zaventem
georganiseerd door
BDO & Young Talent in Action
    © BDO

Ben je een teamspeler? Assertief? Flexibel? Wat drijft jou? Waarom ga je er elke dag opnieuw tegenaan. Of net niet? En wat zijn jouw typische karaktertrekjes? Ben je extravert, open? Of liever op jezelf, meer het introverte type? Young Talent in Action en zijn partner BDO bieden jou de mogelijkheid om jezelf te leren kennen tijdens een exclusieve workshop.

Young Talent in Action werkt al een aantal jaar samen met BDO. Nu biedt de consultant 15 jongeren de kans drie assessments te doen. Exclusief, want normaal zijn die ‘persoonlijkheidstests’ enkel bedoeld voor hun bedrijfsklanten en de eigen medewerkers. Je doet de tests vooraf bij jou thuis of op kot.

Tijdens de workshop op donderdag 24 oktober (12u30-15u45) bij BDO zelf gaan we dieper in op de resultaten. Weten wat je in je mars hebt, wat je sterke (en minder sterke) talenten zijn, is essentieel bij het nemen van beslissingen, in conflictsituaties, bij teamwerk, …

Bovendien is dat vaak de eerste vraag die je krijgt op een sollicitatie. Gemakkelijker gevraagd, dan gedaan. Daarom leren de experten van BDO tijdens de workshop hoe je zelf aan de slag kunt met jouw testresultaten. Als afsluiter volgt een heuse teamchallenge. En kun je de uitkomst matchen met je persoonlijke testresultaat.

Het kost je niets. Maar het levert je wel een pak zelfkennis op!
 

Drie tests in één workshop

 1. De persoonlijkheidstest (APPS): de Appreciative Professional Personality Survey is een vragenlijst die vijf dimensies van je persoonlijkheid peilt:
  • Openheid
  • Gewetensvolheid
  • Extraversie
  • Altruïsme
  • Emotionele stabiliteit
    
 2. De motivatievragenlijst (PROMS): met de Professional Motivation Survey gaan we je motivatie, je drijfveren zoeken. In totaal brengen we zo liefst 17 drijfveren in kaart.
   
 3. De ‘SJT’ sociale vaardigheden: met de situationele beoordelingstest of SJT confronteren we je met een aantal realistische situaties of ‘cases’ (in video- of tekstvorm). Die moet jij dan inschatten en beoordelen. Zo meten we onder meer hoe sterk je bent in taakgericht samenwerken, mensgericht samenwerken, assertiviteit, klantgerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit.
   

Wie is BDO?

BDO is een internationale adviesorganisatie of consultant, gespecialiseerd in vier domeinen: Audit & Assurance, Accounting & Reporting, Tax & Legal, en Advisory Services. In België heeft BDO meer dan 750 partners en medewerkers verspreid over de 11 vestigingen. Ze zijn deel van een sterk internationaal netwerk dat actief is in 162 landen. www.bdo.be
 

Doen!

Kom alles over jezelf te weten, en stel je kandidaat via info@youngtalentinaction.be. Niet twijfelen. We hebben maar 15 plaatsen!

Ben je YTiA Ambassador? Log in en schrijf je in via de knop hieronder!

Workshop BDO x YTiA 24.10.2019

Ontdek meer van jezelf. Schrijf je nu in.
  Workshop BDO x YTiA 24.10.2019
  Workshop BDO x YTiA 24.10.2019

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

  Word YTiA Ambassador!
  Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.