Vrouw in een lab     © Ani Kolleshi, Unsplash

Carrière in cleanroom? Imec biedt niet-techneuten unieke kans!

    © Ani Kolleshi, Unsplash

Je verwacht het niet van een wereldspeler in nano-elektronica en digitale technologie, maar imec wil niet-techneuten opleiden voor een carrière in zijn hoogtechnologische cleanroom.

Daarom opent het op 1 september 2019 een gloednieuw opleidingscentrum. Het programma op maat moet de kandidaten (met of zonder diploma) alle kansen bieden aan de slag te gaan in een van ’s werelds hoogst aangeschreven hightechomgevingen.

Het bijzondere aan dit initiatief is dat iedereen die droomt van een technische job in een hightech-omgeving ook in aanmerking komt voor de opleiding. Zelfs zonder technisch diploma of technische ervaring. Wat moet je dan wel hebben? Kennis van het Engels, een passie voor technologie en een flinke dosis motivatie.

imec geeft de geselecteerde kandidaten een contract van onbepaalde duur dat start op de eerste dag van hun opleiding. Ze volgen een intensieve training van 8 tot 12 maanden waarin ze zowel klassikaal les krijgen als zullen leren op de werkplek.

imec zoekt op dit moment tien gemotiveerde mensen om de uitdaging aan te gaan. Geprikkeld? Op zoek naar een uitdagende, betekenisvolle job aan de wieg van baanbrekende technologie? Alle info op: www.imec-int.com/en/careers/imec-school.

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.