de 8 profielen van de test

Hey that's me!

Test je match met technologie en wetenschap

Ben jij een business champion, data wizard, dreamcatcher, …? Doe de test en kom te weten of een job of studies in de farma, chemie of technologie iets voor jou zou zijn.

"Hey That’s Me" is een tool die je helpt twee vragen te beantwoorden: ‘Welke bedrijfsrol past bij mijn persoonlijkheid?’ en ‘Welke studierichtingen zijn aangewezen voor de ontwikkeling van mijn talenten?’. De profielen die de test gebruikt zijn specifieke profielen die de bedrijven uit de chemie-, farma- en technologiesector actief zoeken en die zowel technische en wetenschappelijke vaardigheden als meer algemene competenties vereisen. De online profieltest is trouwens ontwikkeld door de technologiefederatie Agoria en essenscia, de sectorfederatie van de chemie en life sciences, die elke dag opnieuw op zoek zijn naar talent.

Kortom, als je nog geen idee hebt wat je na je secundair wilt studeren. Of je twijfelt nog of jij daar wel de man of vrouw voor bent? Doe de test en kom erachter welk type jij bent en wat je de wereld te bieden hebt.

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.