Image promotionnelle Fashion Flows édition 3 'About Jobs'
18:00 Zuiderpershuis
Antwerpen
georganiseerd door
    © VF-Corporation

Jongeren bepalen toekomst Belgische mode-industrie

18:00 Zuiderpershuis
Antwerpen
georganiseerd door
    © VF-Corporation

Op 23 april 2019 is ‘Fashion Flows’ de ontmoetingsplaats voor de Belgische mode-industrie en jongeren. In het Zuiderpershuis in Antwerpen komen ze samen praten en ideeën uitwisselen over de toekomst van de modesector. Deze derde editie met als thema ‘About Jobs’, staat in het teken van werkgelegenheid.

Tegen 2025 zal liefst 75% van de Belgische modesector in handen zijn van de millennials of generatie Y. Zo ziet de sector alvast de toekomst. Vraag is hoe je je als sector vandaag al voorbereid op die ‘invasie’ van morgen. Hoe bied je al dat jong talent een dynamische en verrijkende werkomgeving?

Over die vragen gaan de bedrijven – op een of andere manier actief in de modesector – in gesprek met de jongeren. ‘Fashion Flows’ is een organisatie van het platform Young Patterns, een initiatief van de Belgische modefederatie Creamoda en het opleidingscentrum IVOC. Door de communicatie tussen jongeren en de modewereld te stimuleren, wil Young Patterns jongeren warm maken voor de (technische) beroepen in de mode-industrie. Op evenementen zoals Fashion Flows krijgen zowel ondernemingen en mode-opleidingen als studenten en jonge professionals een duidelijke stem. En kunnen ze samen en ongeremd discussiëren over verschillende actuele vragen, zoals:

Welke beroepen vinden we op dit moment terug in de modesector?

Hoe zullen die beroepen evolueren?

Wat is de plaats van jongeren in onze ondernemingen in de modesector?

Voor de antwoorden op al die vragen moet je op 23 april 2019 in het Zuiderpershuis in Antwerpen zijn. DOEN!

Inschrijvingen

http://www.youngpatterns.com/

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.