Phone taking picture of food on a table
Wild Gallery
Bruxelles
georganiseerd door
    © Steve Daniel, Unsplash

Ontdek voeding 4.0 met Food Forward

Wild Gallery
Bruxelles
georganiseerd door
    © Steve Daniel, Unsplash

Hoe ziet de voeding van morgen eruit? Wat zijn de geheimen achter de laatste voedingstrends? Kortom, hoe boeiend is de – industrie 4.0 – voedingssector als werkgever? Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, nodigt jongeren en ondernemingen uit om op het event Food Forward op 24 april 2019 te ontdekken wat de toekomst van de voeding voor hen in petto heeft.

Innovatie staat centraal in de Belgische voedingsindustrie. Van nieuwe trends bij consumenten tot uitdagingen rond gezondheid en duurzaamheid: ze pushen de Belgische bedrijven om vandaag te investeren in de voeding van morgen. Maar onze bedrijven hebben hiervoor meer dan ooit jong talent nodig, met goesting om hun tanden te zetten in de voeding van de toekomst.

Daarom lanceert Fevia een gloednieuw event: ‘Food Forward – Next Generation Innovation’, samen met de innovatie-experts van Flanders’ FOOD en Wagralim en met het sectorfonds Alimento. Op woensdag 24 april brengen ze in de Wild Gallery in Brussel voedingsbedrijven, innovatie-experts, onderwijs en studenten samen rond trends die vandaag bepalen hoe de voeding van morgen er zal uitzien.

Op het menu

Industrie 4.0, nieuwe voedingstrends, de eiwittransitie, duurzamer omspringen met grondstoffen: het staat allemaal op het menu tijdens een inspirerend seminarie en interactieve rondetafelgesprekken. En als kers op de taart: proef en ontdek de voedingstrends- en technologieën die de deelnemers van de Food At Work Student Awards je voorschotelen! Als afsluiter eindigt de inspirerende dag met een ‘Celebrate & Connect’-sessie waar je aan de babbel kunt met de jonge, opkomende sterren van de avond. Iedereen is welkom, helemaal gratis en voor niks.

play

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.