Trois jeunes qui regardent le paysage et l'horizon.
15:00 Het Huys
Ukkel
georganiseerd door
    © Simon Maage, Unsplash

In Ukkel, nieuwe ‘HoriZonsss’ voor 15 tot 25-jarigen

15:00 Het Huys
Ukkel
georganiseerd door
    © Simon Maage, Unsplash

Wil je een wereldreis maken, een opleiding of een job vinden, in het buitenland studeren (zonder je blauw te betalen), je eigen zaak opstarten, vrijwilligerswerk doen? Wat je project ook is, meer dan 20 organisaties zetten je op weg en ondersteunen je bij de verschillende stappen!

Na het succes van de 1e editie van HoriZonsss, hebben het Jobhuis en de schepen voor Jeugd van Ukkel opnieuw de krachten gebundeld om jongeren van 15 tot 25 jaar via een ruime waaier events kennis te laten maken met de talrijke bestaande mogelijkheden, nieuwe perspectieven voor te stellen qua jobs, opleidingen, het aanbod in het buitenland, vrijwilligerswerk, burgerparticipatie of nog werken als zelfstandige. 

Programma: workshops "cv", "motivatiebrief" en "sollicitatiegesprek", een foodtruck door jonge ondernemers, atypische opleidingscentra en studentenjobs.

Het event vindt plaats in het kader van Werktraject 2019, in samenwerking met de gemeenten Vorst en Sint-Gillis. Het event is toegespitst op werkgelegenheid en opleiding.

Affiche HoriZonsss 20190504

Interesse? Vragen? Neem contact op met Natali Martin op het nummer 02/348.68.18 of via nmartin@uccle.brussels

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.