YES! by Actiris

YES! Het nieuwe Actiris-platform voor werknemers en werkgevers

Actiris lanceerde zopas zijn gloednieuwe platform YES!, dat in twee delen is opgesplitst: het ene is speciaal bestemd voor mensen op zoek naar werk, het andere is bedoeld voor de werkgevers.

Filmpjes, artikels, advies, foto’s, interessante reportages … met zijn nieuwe multimediaplatform YES! pakt Actiris groots uit en benadrukt het eens te meer zijn steun aan de Brusselse werkgelegenheidsactoren. Je bent op zoek naar werk en wilt graag advies? Da’s heel eenvoudig, gewoon doorklikken op deze link: https://yes.actiris.brussels/nl
Je bent op zoek naar mensen en wilt de beste profielen aan de haak slaan? Geen nood, ook werkgevers kunnen terecht op het platform YES! van Actiris: https://yes.selectactiris.brussels/nl

Op YES! krijg je advies van mensen met naam en faam! Als werkzoekende krijg je via YES! Attitude wijze lessen van François Damiens, Pablo Andres, Maureen Loys of Kody, en in Boss Talk!  geven een aantal CEO’s van grote ondernemingen je nuttig advies. En ook als manager heb je uiteraard recht op tips. En wat voor tips … Onder andere Lionel Rigolet (Comme Chez Soi), Michel Croisé (Sodexo), Pierre Marcolini (Marcolini) en Rachid Azaoum (Burger King) delen hun ervaringen en advies in Boss to boss. En op 21 oktober, tijdens Young Talent in Action XXL, vertelt Mehdi Jabba (The Voice Belgique) je alles over de YES! Attitude tijdens zijn inspirational talk.

Je bent werkgever of net op zoek naar werk, en je hebt hulp nodig? Aarzel dan vooral niet, surf naar de website van YES! of raadpleeg hun Facebook-, Instagram- of YouTube-pagina.

Word YTiA Ambassador!

Young Talent in Action: elke jongere zonder job is er een te veel.

    Word YTiA Ambassador!
    Word YTiA Ambassador!

Password reset instructions will be sent to your registered email address.